De Creatieve Timmerman kootwijkerbroek timmerman timmerbedrijf

Dijkerweg 20
3774 TN  Kootwijkerbroek
(Ede Barneveld Voorthuizen Lunteren)
 

“ U zoekt een vakkundige en betrouwbare timmerman ? ”

Ik help u met de beste oplossing

Barneveld VoorthuizenGraag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Kees van Wegen, timmerman en aannemer van beroep. Ik ben zelfstandig ondernemer die meer tijd wil gaan besteden aan kleinere timmerklussen en reparaties, waarbij ik het grotere werk graag voor gezien houd. Kwaliteit is mijn specialiteit. Vanuit mijn werkplaats in Kootwijkerbroek, werk ik voornamelijk in Barneveld, Ede, Voorthuizen en Lunteren.

Werknemer

Als werknemer heb ik zeer brede werkervaring opgedaan als timmerman, uitvoerder en werkvoorbereider binnen het uitvoerend Bouwbedrijf, tot aan constructief tekenaar en ontwerper bij Ingenieursbureaus. Als timmerman heb ik inmiddels meer dan 20 jaar werkervaring opgedaan, en heb het vakmanschap in de jaren '90 geleerd bij Bouwbedrijf A. Huurdeman uit Soest, waar ik ook als uitvoerder werkzaam ben geweest.

Advies op maat

Het uitvoerende werk als allround timmerman spreekt mij het meest aan en daarmee wil ik u graag van dienst zijn in Ede, Voorthuizen en Lunteren. U moet er vertrouwen in hebben dat ik uw belang op de eerste plaats zet en de beste keuzes aan u adviseer. Dat vertrouwen geef ik u, door vanuit deskundigheid en ervaring verschillende mogelijkheden te adviseren.