Houtrot reparaties: Repair Care

raam houtrotKootwijkerbroekraam reparatie

Houtrot reparatie specialist uit Kootwijkerbroek, voor uw ramen, deuren en kozijnen met 10 jaar garantie.

Renovatie en Reparatie zijn onderdelen van mijn werk waar ik als specialist veel plezier aan beleef. Of het nu gaat om houtrot reparatie van een raam, deur of kozijn. Zo u wilt kan ik dit nagenoeg onzichtbaar, en met 10 jaar garantie voor u uitvoeren in Kootwijkerbroek Ede Barneveld Voorthuizen en Lunteren, zodat het geheel er weer perfect uit ziet. Voor jaren 30 woningen of ouder kan ik, na een vrijblijvende inspectie, reparatie werkzaamheden verrichten aan bijv. ramen, deuren, kozijnen, boeidelen, boeiboorden, lijstwerk en andere profileringen. In het geval van vervangende reparaties aan deze onderdelen maak ik op de lokatie de profilering. Voor het vervangen van grotere delen kan ik deze in een timmerfabriek laten maken. Of het nu handmatig of machinale vervanging betreft, ik kan ervoor zorgdragen dat het een perfect, niet of nauwelijks zichtbaar eindresultaat oplevert.

Preventief onderhoud

Houtrot aan ramen en deuren ontstaat in de meeste gevallen, zo blijkt uit ervaring, door slechte aansluiting op het kozijn.

Lees meer: Preventief onderhoud

Duurzaam houtrot herstel

Duurzaam houtrot reparatie wordt bereikt door het gebruik van hoogwaardige materialen, en een precieze verwerking en uitvoerings volgorde.

Lees meer: Duurzaam houtrot herstel

10 jaar garantie op houtrot

Ik vergelijk deskundig houtrot herstel regelmatig met het werk van een tandarts. Wegfrezen van al het verrot materiaal, en vervolgens de

Lees meer: 10 jaar garantie op houtrot